Deco-Delice

+40 758 918 290        comenzi@deco-delice.ro

Magazin online cu Decoratiuni, Consumabile si Instrumente profesionale

Termenul de livrare: pe comanda in 7 zile (produsele nu se afla in stoc)

SKU: 12337

25.00 RON

Glazură pentru cake pops CM Basics, aromă naturală de ciocolată neagră, 260g

Descrierea produsului

Glazură delicioasă aromată cu arome naturale pentru acoperirea acadelelor de tort, prăjituri, tarte etc.
 
Glazura va fi livrată într-o cană practică pentru microunde. Încălziți glazura la temperatură scăzută în cuptorul cu microunde sau la baie de apă (aproximativ 40°C). Înmuiați acadelele de tort în glazură. Dacă doriți, puteți decora acadelele cu stropi sau perle înainte ca glazura să se întărească.
 
Potrivită și pentru acoperirea prăjiturilor sau tartelor. Nu este nevoie să folosiți toată glazura odată. Dacă s-a întărit, poate fi încălzită din nou.
 
Produse de bază Cake-Masters
 
Produsele CM Basics sunt ideale pentru vânzare prin intermediul magazinului online sau pentru cumpărătorii și vânzătorii preocupați de preț și ambalaj. În loc de ambalaje scumpe pentru vânzarea cu amănuntul, pentru produsele CM Basics se folosește doar un ambalaj minim necesar .
Dimensiunile ambalajului:
9x9x6cm

Greutatea produsului:
0,28kg

Ingrediente:

Zahăr, grăsime vegetală întărită, cacao (conținut scăzut de grăsimi), FĂINĂ DE SOIA, emulgator: LECITINĂ DE SOIA; extract de aromă, sare.

Termen de valabilitate:

cel puțin până la 28.02.2026 (data expedierii efective a articolelor)
 

 

 

 

Alte produse:

Despre noi

 

Deco-Delice, import si distributie: decoratiuni, consumabile si intrumente profesionale pentru pasionatii de torturi | prajituri, cat si pentru profesionistii in acest domeniu

Înscrie-te la newsletter!

Înscrie-te la newsletter și primește noutăți despre produse

ÎNSCRIE-TE
ÎNSCRIE-TE
Mesajul a fost expediat — Mersi!
Îndeplinește toate câmpurile obligatorii!
Magazin online cu Decoratiuni, Consumabile si Instrumente profesionale

Copyright © 2020-2025 I&C SOFT SYSTEM, CUI: 42276282, Reg. Com. J32/281/2020