Deco-Delice
+40 758 918 290 comenzi@deco-delice.ro
Pregătește-te să îți depășești limitele culinare! Oamenii doresc combinații neconvenționale de arome, texturi contrastante și îmbinarea diferitelor tipuri de bucătării din întreaga lume. Nu contează cu adevărat în ce aspect decizi să aduci un element de fuziune în creațiile tale de cofetărie, dar trebuie să experimentezi în 2025. Tendința de fuziune culinară este în continuă creștere în țările vorbitoare de engleză și portugheză și se așteaptă să crească în rândul consumatorilor chinezi (+13%), spanioli (+11%) și germani (+7%).
Croasantul onigiri este un exemplu perfect. Această creație îmbină dulcele și săratul, patiseria franceză cu aromele asiatice, plus un exterior crocant cu o umplutură cremoasă. Produsul de patiserie a fost creat de Le Levain Bakery în Singapore, unde oferă acest croasant în formă de triunghi cu arome precum cremă acrișoară de ceapă verde, cremă crocantă de chili Lao Gan Ma și cremă siciliană de fistic. Asemenea gustării japoneze onigiri din orez umplut, croasantul onigiri este învelit cu o bucată mică de nori.
Pentru a satisface dorința consumatorului pentru experiențe senzoriale și noutate, optează pentru combinații neconvenționale în 2025. Aceste combinații culinare de fuziune sunt deosebit de populare:
- Patiserie dulce cu un element sărat neobișnuit.
- Patiserie clasică occidentală cu arome și ingrediente orientale neașteptate, precum matcha, făină de orez, miso și yuzu.
- Patiserie fină care este infuzată cu alcool sau bazată pe un cocktail, care sunt la modă în special în China și Japonia.
Deco-Delice, import si distributie: decoratiuni, consumabile si intrumente profesionale pentru pasionatii de torturi | prajituri, cat si pentru profesionistii in acest domeniu
Înscrie-te la newsletter și primește noutăți despre
produse
Copyright © 2020-2025 I&C SOFT SYSTEM, CUI: 42276282, Reg. Com. J32/281/2020